Habbo

Annonce
Online på Habbo Ikke logget ind

Velkommen! Log venligst ind eller opret en profil

Log venligst ind for at se dit regnskab

Log venligst ind for at se din Habbo Club status

Habbo Club giver dig de bedste fordele som Habbo.

Seneste nyheder om Habbo Club

HVEM ER HABBO FOR?

HabbosAlle over 13 år kan benytte Habbo Hotel DK.

Forældreguide

Habbo Hotel er et virtuelt hotel, hvor teenagere kan hygge sig, og chatte. Hver person på hotellet er repræsenteret af en personificeret figur, kaldet en Habbo. Det er lidt som i et computerspil, dog er alle figurer levende teenagere som sidder forskellige steder rundt om i landet.

Er det sikkert?

Habbo Hotel er modereret hele hotellets åbningstid, hver dag, af profesionelle moderatorer. Moderatorerne er uddannede voksne, som er godkendt af politiet. Spilleren kan spørge en moderator om hjælp til enhver tid ved at klikke på det blå spørgsmålstegn.

Samtaler på Habbo Hotel kan blive overvåget når som helst uden advarsel. Mistænksom og ulovlig adfærd anmeldes til politiet.

Enhver samtale i hotellet bliver censureret af vores Bobba Filter inden den kommer frem på skærmen. Dette filter fjerner bandeord, racistiske ord, sætninger med seksuelt indhold samt ord som ikke er noget de unge bør bruge. Det filtrerer også emailadresser og telefonnumre fra, så de ikke kan udleveres den vej. Filtret omfatter også Habbonavnet, samt Habboens Mission, rumnavne og beskrivelser. Filtret bliver opdateret dagligt, og indeholder mange hundrede ord, udtryk og sætninger.

Oven i alt dette arbejder vi desuden hårdt på at uddanne vores brugere til at udvise en sikker adfærd på hotellet, og når de er online i det hele taget. Udover vores omfattende sikkerhedsdel skriver vi ugentligt nyheder omkring sikkerhed, og viser beskeder med sikkerhedsindhold mens Habboerne bevæger sig omkring fra rum til rum.

For at hjælpe os med at hjælpe din teenager, beder vi dig gå igennem vores sikkerhedstips sammen med din teenager, inden du lader dem bruge hotellet.

Er brugernes personlige informationer sikret på Habbo?

Vi har en striks Privacy Policy og deler derfor ikke vores brugeres persondata med andre, om det så er andre Habboer eller virksomheder andre end Sulake Danmark. Ydermere har alle ansatte hos Sulake Danmark en godkendelse fra politiet til at arbejde med børn og unge.
Sider, hvor brugeren bedes oplyse adgangskode eller e-mailadresse, er krypteret. En krypteret side kan genkendes ved, at internetbrowseren vil vise et sikkerheds-ikon, oftest i form af en hængelås (dette er dog forskelligt fra browser til browser).

Hvorfor beder I om brugernes emailadresse?

Vi beder om emailadresser så vi kan yde support til vores brugere, sende passwords og give feedback. Brugeren kan under registreringen vælge om vedkommende vil modtage reklamemails fra os (såsom nyhedmails mm.).