Habbo

Annonce
Online på Habbo Ikke logget ind

Velkommen! Log venligst ind eller opret en profil

Log venligst ind for at se dit regnskab

Log venligst ind for at se din Habbo Club status

Habbo Club giver dig de bedste fordele som Habbo.

Seneste nyheder om Habbo Club

 

GODE PASSWORDS

Et godt password indeholder et miks af tal, store og små bogstaver. På Habbo Hotel skal du have minimum ét tal med i dit password.

PAS PÅ DINE TING!

I det virkelige liv, ville du betro dine kæreste ting, præmier mm til en person du knap nok kender? Sikkert ikke, så hvorfor gøre det på Habbo Hotel?

Stay SafeDine møbler kan ikke stjæles fra dine rum, med mindre du selv hjælper til. Hvis du giver dit password ud til andre, eller bliver snydt på et snyde site, kan personen bag let få adgang til dine ting, og derved stjæle dem. Tjek vores sider om sikkerhed, så du kan sikre dig bedst muligt. Vi opdaterer løbende vores sider om sikkerhed, således at du altid har den seneste information omkring hvordan du undgår at blive offer for tyveri og snyd.

 

For at beskytte din bruger bedst muligt, bør du holde dit password hemmeligt, og KUN bruge det når du skal logge ind på Habbo Hotel. Ydermere skal du kun bruge vores byttesystem når du bytter med andre på Habbo. På den måde holder du dig så sikker som mulig.

SIKRE BYTTEHANDLER

Den eneste sikre måde hvorved du kan bytte ting med andre Habboer, er ved at bruge Habbos Bytte system. Først skal du, i Navigatoren, finde et rum som er et bytterum. I Navigatoren kan du se alle de rum hvori man kan bytte.

This you should do!Klik på en anden Habbo, og vælg "Byt". Træk det eller de møbler du vil bytte fra din Habbo Hånd over i byttevinduet. Vent og se hvad den du vil bytte med tilbyder. Er du tilfreds med det der bliver tilbudt klikker du på "Accepter"

Hvis den du bytter med beder dig trykke Accepter hurtigt fordi "hans/hendes computer går ud af byttevinduet" eller "hans/hendes computer er langsom", så skal du IKKE bytte med vedkommende. Vedkommende forsøger at snyde dig ved at lægge en anden ting end den I aftalte, og når du så klikker "Accepter" får du kun den lille ting, i stedet for det du skulle have haft.

Du kan ikke bytte brugere, Billetter, Kæledyr eller Habbo Mønter.

Annonce