Habbo

Annonce
Online på Habbo Ikke logget ind

Velkommen! Log venligst ind eller opret en profil

Log venligst ind for at se dit regnskab

Log venligst ind for at se din Habbo Club status

Habbo Club giver dig de bedste fordele som Habbo.

Seneste nyheder om Habbo Club

Velkommen til Habbo!
 

Habbo mønter

Habbo Mønter giver dig mulighed for at købe Habbo Møbler, købe gaver til dine venner, eller melde dig ind i Habbo Club Spille Battle Ball og meget mere!

 

Habbo Møbler

Habbo Møbler kan bruges til at indrette dine rum, Du kan lave labyrinthher, spil, forsvundne byer, og KÆMPE toiletter.

Kig i vores online Katalog og find ud af alt hvad der er at vide om Habbo Møbler.

HABBO CLUB

Meld dig ind i Habbo Club, bliv VIP få adgang til endnu flere rum, få mere tøj at vælge imellem, og få mulighed for at udtrykke dig med tre ekstra danse. Alt dette for kun 25 Habbo Mønter om måneden!

Velkommen til Habbo Hotel

callie-pump2Habbo Hotel er et virtuelt femstjernet Hotel, hvor du kan: gå omkring, danse; spise, drikke og chatte i caféerne og restauranterne, eller endda tage en tur i poolen.

Du kan lave dine egne rum, gratis, med vores "Room-O-Matic". Når du har oprettet dit rum, kan du indrette det lige som du har lyst til, der er noget for enhver smag i vores Katalog. Så, hvorfor ikke prøve Habbo?

Det er ganske gratis at tjekke ind efter du har oprettet en bruger. Du kan chille med dine venner, møde nye venner, og deltage i en bunke aktiviteter og konkurrencer. Habbo er designet til 13 to 20 årige i Danmark, men alle er velkomne - Så længe de er 13 år eller derover!

Habbo er et venligt sted og med så mange Habboer online vil du hurtigt få nye venner. Du behøver ikke bekymre dig om personlige oplysninger, vi viderebringer dem ikke, og vi har lagt et stort arbejde i, at gøre hotellet det sikreste sted for alle. Vi har derfor også et par regler som skal overholdes (Habbo Loven), Men kun for at sørge for at så mange som muligt får en sjov, men sikker oplevelse.

Annonce