Habbo

Annonce
Online på Habbo Ikke logget ind

Velkommen! Log venligst ind eller opret en profil

Log venligst ind for at se dit regnskab

Log venligst ind for at se din Habbo Club status

Habbo Club giver dig de bedste fordele som Habbo.

Seneste nyheder om Habbo Club

Wobble Squabble
 

Billetter

For at kunne spille Wobble Squabble skal du købe billetter, disse betaler du med Habbo Mønter!

Habbo Mønter giver dig mulighed for at købe gaver til dine venner, melde dig ind i Habbo Club, spille Battle Ball, lave udspring og meget mere!

WOBBLE SQUABBLE

ws title

 

Wobble Squabbleer et vådt, og underholdende "two player" spil som kræver god balance!
Du skal *Daske, og puffe* din modstander til han/hun falder i vandet. Men pas på! - Dasker du for kraftigt, og for meget KAN det være du selv ryger på hovedet i vandet!

Wobble Squabble finder du på "Tagterassen".

Målet er at skubbe din modstander i vandet, og selv blive stående. Er du den bedste, eller den som får flest *Dask* ind på modstanderen, vinder du, og bliver stående, klar til næste modige udfordrer. Du kan spille på samme billet så længe du ikke ryger i.

Hvordan gør jeg?

Køb billetter
For at spille Wobble Squabble, må du købe en billet. Det er de samme billetter som du benytter til "Udspring" og "Battle Ball". Du køber disse der hvor du spiller. Billetterne koster 2 Habbo Mønter for 5.

Køen
Når du har dine billetter klar, springer du i poolen, og svømmer over til pontonerne, og holder dig klar til det er din tur. Spillet starter når der er en anden som tør kæmpe mod dig.

*Dask og puf*
Når spille starter kommer et lille vindue frem, hvori du kan se de taster du bruger for at bevæge dig, *Daske* og *puffe*. Pas på du ikke dasker for meget, så kan du nemlig miste balancen, og selv være den som ryger i. Den som vinder, kan spille igen - lige indtil vedkommende selv bliver smasket i poolen!Annonce